Ruimte voor professionals

H.U.B professionals

Als u in het Erasme Ziekenhuis werkt en uw e-mail, uw verlofsaldo of uw werkuren wilt controleren, of verbinding wilt maken met het interne wi-fi-netwerk, vindt u hieronder de links voor een verbinding op afstand, waar u ook bent:
 

  • Webmail
  • STP-interface (roosters en vakantiedagen)
  • IT-helpdesk 
  • Handleidingen voor het gebruik van het medisch portaal en DMI
  • Intern wi-fi-netwerk
Image
epilepsie

Onderzoek

In het H.U.B, het Erasme ziekenhuis vertegenwoordigt een omgeving die gunstig is voor klinisch en fundamenteel onderzoek. Enerzijds stelt het klinisch onderzoek de patiënten in staat te genieten van de meest innovatieve behandelingen. Anderzijds schept het fundamenteel onderzoek mogelijkheden tot een beter inzicht in het organisme, zijn cellen en de verbanden met de ziekten in kwestie. Dit onderzoek is onmisbaar om vooruitgang te boeken in de strijd tegen deze ziekten.

usi

Onderwijs

Het Erasme ziekenhuis geeft voorrang aan kennisoverdracht binnen de instellingen die het samenstellen. Het onderwijs aan alle gezondheidszorgberoepen (artsen, verpleegkundigen, paramedici, laboratoriumtechnologen, …) vindt plaats op het terrein, zo dicht mogelijk bij de medische teams en de patiënten.

LHUB-576-384

Klinische biologie

Ontdek de Universitair Laboratorium Brussel.