Pers

De communicatiedienst van het Erasme Ziekenhuis staat voor de media klaar voor elk verzoek tot interview, reportage of peiling naar standpunten. We verwijzen u graag door naar de specialist die uw vragen het best kan beantwoorden.

Directeur Communicatie
Frédérique Meeus
Media Officer
Gabrielle Vanhoudenhove
Media Officer
Louis Dijon

Persberichten

colon

BLAUWE MAART : Het H.U.B biedt snelle diagnoses voor mogelijke darmkankers

Brussel, 29 februari 2024 – Gaat het om darmkanker of niet? Voor een snelle diagnose kan je terecht bij de afdelingen Gastro-Enterologie en Digestieve Oncologie van het Erasmeziekenhuis en het Jules Bordet Instituut. Deze service is er speciaal voor wie waarschuwingssignalen ervaart, positief test op bloed in de stoelgang, of een verhoogd risico heeft. Op 20 en 21 maart wordt een reuzengrote dikke darm opgesteld in de inkomhal van het Erasmeziekenhuis en van het Jules Bordet Instituut. Onze professionals vertellen je meer over dit orgaan en over het belang van screening op darmkanker.

Het ziekenhuis en Ú : Het magazine van uw ziekenhuis

U bent patiënt? Ouder van een patiënt? Toekomstig patiënt? Bezoeker? Lees dan zeker het nieuwe H.U.B-magazine “Het ziekenhuis en Ú”. Het biedt heel wat informatie en actualiteit over onze zorgverlening en onze zorgverleners, onze expertisedomeinen en onze innovaties! Uw gezondheid is de essentie van onze ijverige bezigheden.

Blijf op de hoogte van de H.U.B-activiteiten: u vindt hier al onze edities!